stragan z warzywami
Etap 1 Lignaform z warzywami, Przepisy, Przepisy Lignaform

Wrap z Warzywami

Wrap z Warzywami

Rada szefa kuchni: Do naleśników naturalnych można dodać odrobinę aromatu pomarańczowego lub skórkę z cytryny aby nabrały owocowego aromatu. Aby wzmocnić smak naleśnika cytrynowego można dodać trochę startej skórki z limonki.

  • Prep Time20 min
  • Cook Time45 min
  • Total Time1 hr 5 min

    Składniki

    Wrap z Warzywami

    • Naleśnik z szynką Lignaform 1 saszetka
    • Mix sałat 1 garść
    • Kiełki rzodkiewki 2 łyżki
    • Papryka ¼ sztuki
    • Ogórek 5 plasterków
    • Sól, pieprz do smaku (można dodać inne przyprawy)
    • Musztarda 1 łyżeczka

    Sposób przygotowania

    1

    Naleśnik przygotować według przepisu na etykiecie.

    2

    Na wierzch położyć przygotowane warzywa.

    3

    Dodać przyprawy według uznania.

    4

    Dla osób lubiących ostrzejsze smaki, naleśnik można posmarować łyżeczką musztardy. Zawinąć.

    Udostępnij / wydrukuj przepis

    Polecane produkty

    Zdrowe odchudzanie

    GorczycaJęczmieńOrzechySelerSezamSiarczyny
    Dodaj do koszyka

    Pancake bananowo-czekoladowy

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku szynki

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku waniliowym

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik naturalny

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku kokosowym

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik czekoladowy

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku cytrynowym

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Bliny naturalne

    60.00

    Powiązane wpisy

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *