warzywa
Etap 1 Lignaform z warzywami, Przepisy, Przepisy Lignaform

Boczniaki w cieście

Boczniaki w cieście

  • Prep Time20 min
  • Cook Time45 min
  • Total Time1 hr 5 min

    Składniki

    Boczniaki w cieście

    • Boczniaki 1 tacka/ 8-10 sztuk
    • Naleśnik z szynką Lignaform 1 saszetka
    • Sól, pieprz do smaku
    • Olej rzepakowy

    Sposób przygotowania

    1

    Grzyby dokładnie opłukać i osuszyć na ręczniku papierowym.

    2

    Naleśnik Lignaform przygotować według przepisu podanego na etykiecie.

    3

    Boczniaki maczać w cieście i smażyć z obu stron na rozgrzanej wcześniej patelni, aż do ich zarumienienia.

    4

    Usmażone grzyby przełożyć na ręcznik papierowy i delikatnie osuszyć z nadmiaru tłuszczu.

    Udostępnij / wydrukuj przepis

    Polecane produkty

    Zdrowe odchudzanie

    WyprzedaneGorczycaJęczmieńOrzechySelerSezamSiarczyny
    pancake bananowo czekoladowy
    Dowiedz się więcej

    Pancake bananowo-czekoladowy

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    nuggets z szynką
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku szynki

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    naleśnik waniliowy
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku waniliowym

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    naleśnik naturalny
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik naturalny

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    naleśnik kokosowy
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku kokosowym

    60.00
    -25%GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    naleśnik czekoladowy
    PROMOCJA!
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik czekoladowy

    45.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    naleśnik cytrynowy
    Dodaj do koszyka

    Naleśnik o smaku cytrynowym

    60.00
    WyprzedaneGorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    bliny naturalne
    Dowiedz się więcej

    Bliny naturalne

    60.00

    Powiązane wpisy

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *