kobieta pijąca wino lunch
Etap 2 Lignaform z białkiem, Przepisy, Przepisy Lignaform

Steak Prowansalski

Steak Prowansalski

Potrzebujesz malutki garnuszek teflonowy. Garnuszek pędzelkiem smarujesz oliwą ( najlepiej olej ryżowy).

  • Prep Time20 min
  • Cook Time45 min
  • Total Time1 hr 5 min

    Składniki

    Steak Prowansalski

    • Steak prowansalski - torebka,
    • 2 jajka,
    • Przyprawy (chili, sos soya,)
    • Cebula
    • Pietruszka

    Sposób przygotowania

    1

    Zawartość torebki mieszasz z woda wg zalecenia.

    2

    Z 2 jajek oddzielasz białka, ubijasz twardą piane, mieszasz ze stekiem.

    3

    Dodajesz dużo chili, kilka kropli sosu soya.

    4

    Cebulkę podsmażasz na patelni, dodajesz do steka, kroisz pietruszkę, wszystko mieszasz.

    5

    Garnuszek rozgrzewasz chwile na dużym ogniu, wlewasz stek i zmniejszasz ogień na minimalny, przykrywasz pokrywka, po 5 minutach wyjmujesz stek, przekładasz na drugą stronę, następne 5 minut – gotowy.

    6

    Podajesz z wielką sałata, pomidorami, usmażona cukinią czy kabaczkiem.

    Udostępnij / wydrukuj przepis

    Polecane produkty

    Zdrowe odchudzanie
    NowośćGlutenGorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezam
    Therascience
    Dodaj do koszyka

    Zapiekanka mięsno ziemniaczana

    60,00 
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSoja
    Therascience
    Dodaj do koszyka

    Kurczak z grzybami

    31,00 
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaMlekoOrzechySelerSezamSiarczyny
    Therascience
    Dodaj do koszyka

    Parówki koktajlowe

    60,00 
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Therascience
    Dodaj do koszyka

    Zupa grochowa z boczkiem

    60,00 
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczyny
    Therascience
    Dodaj do koszyka

    Nuggets z kurczakiem

    60,00 
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezam
    gulasz wołowy
    Dodaj do koszyka

    Gulasz wołowy z marchewką

    31,00 

    Powiązane wpisy

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *