pieczarki
Etap 1 Lignaform z warzywami, Przepisy, Przepisy Lignaform

Pieczarki faszerowane po prowansalsku

Pieczarki faszerowane po prowansalsku

  • Prep Time20 min
  • Cook Time45 min
  • Total Time1 hr 5 min

    Składniki

    Pieczarki faszerowane po prowansalsku

    • Stek po prowansalsku Lignaform 1 saszetka
    • Pieczarki 3 duże sztuki
    • Szczypiorek 1 łyżka
    • Sól, pieprz do smaku

    Sposób przygotowania

    1

    Usunąć nóżki pieczarek, pozostawiając w główce pieczarki dziurkę.

    2

    Obierać pieczarki ze skórki i umyć.

    3

    Rozpuść saszetkę steka w miseczce, w 60 ml wody i wymieszać widelcem.

    4

    Przełożyć masę na patelnię, nadać formę steka i usmażyć z dwóch stron.

    5

    Po usmażeniu rozgnieść stek widelcem, dodać szczypiorek i nadziać stekiem pieczarki.

    6

    Włożyć pieczarki do nagrzanego do 200°C piekarnika na 15-20 min.

    Udostępnij / wydrukuj przepis

    Polecane produkty

    Zdrowe odchudzanie

    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSoja
    Dodaj do koszyka

    Kurczak z grzybami

    31.00
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczyny
    indyk curry
    Dodaj do koszyka

    Indyk curry

    31.00
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaMlekoOrzechySelerSezamSiarczyny
    parówki koktajlowe
    Dodaj do koszyka

    Parówki koktajlowe

    60.00
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    grochówka
    Dodaj do koszyka

    Zupa grochowa z boczkiem

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczyny
    nuggets z kurczakiem
    Dodaj do koszyka

    Nuggets z kurczakiem

    60.00
    GlutenGorczycaJajkaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezam
    gulasz wołowy
    Dodaj do koszyka

    Gulasz wołowy z marchewką

    31.00

    Powiązane wpisy

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *