bakłażan smażony w omlecie Lignaform
Przepisy Lignaform

Bakłażan

Bakłażan

  • Prep Time20 min
  • Cook Time45 min
  • Total Time1 hr 5 min

    Składniki

    • Omlet z szynką i serem Lignaform
    • Bakłażan
    • Sól
    • Pieprz
    • Olej do smażenia

    Sposób przygotowania

    1

    Bakłażana pokroić na plastry, oprószyć solą i odstawić na kilka minut. Odsączyć z nadmiaru wody, osuszyć i obtoczyć w przygotowanym zgodnie z przepisem omlecie Lignaform.
    Obtoczone kawałki bakłażana smażyć na patelni.

    Polecane produkty

    Zdrowe odchudzanie

    GlutenGorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Omlet ze szparagami

    60.00
    GlutenGorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Omlet z ziołami

    60.00
    GorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczyny
    Dodaj do koszyka

    Omlet z szynką i serem

    60.00
    GlutenGorczycaJęczmieńOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Omlet z serem

    60.00
    GlutenGorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySelerSezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Omlet z grzybami

    60.00
    GlutenGorczycaJęczmieńLaktozaOrzechySezamSiarczynySoja
    Dodaj do koszyka

    Omlet salsa

    60.00

    Powiązane wpisy

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *