Łosoś ze szparagami podany na omlecie
Etap 2 Lignaform z białkiem, Przepisy

Łosoś ze szparagami podany na omlecie Lignaform

Łosoś ze szparagami podany na omlecie Lignaform

  • Prep Time20 min
  • Cook Time45 min
  • Total Time1 hr 5 min

    Składniki

    • 1 filet z łososia
    • 4 szparagi
    • 1 Omlet ze szparagami Lignaform
    • 1 łyżka oleju rzepakowego
    • ½ małej cebuli
    • Przyprawy: sól, pieprz czarny, pieprz cytrynowy, zioła prowansalskie

    Sposób przygotowania

    1

    Kawałki łososia przyprawić solą i pieprzem. Na patelni podsmażyć cebulę, następnie wlać omlet (przygotowany według instrukcji). Szparagi gotujemy przez 3-4 minuty w lekko osolonej wodzie, następnie dzielimy na kawałki. Całość podać na małych miseczkach jako przystawka, tak jak na zdjęciu.